Werkwijze


Prestatieborging / procesoptimalisatie biedt op verschillende niveaus direct inzicht in de prestatie van uw installatie(s). Het is een methodiek die de pijn in de installatie zichtbaar maakt. Continu kunt u de prestaties volgen en zien welke aanpassingen nodig zijn voor bijvoorbeeld een lager energiegebruik en een beter comfort. Ook kan het prestatieborgingspakket worden gebruikt voor de automatische uitvoering van uw prestatiecontract(en). Verder geeft het programma inzicht in de energiestromen en milieueffecten. 

Wat levert het op?

  • Grip op prestaties van klimaatinstallaties
  • Lagere energiekosten
  • Meer comfort

Hoe werkt het?
MyBuilding functioneert als een paraplu over uw gebouw installatie. Voor de overdracht van meetdata wordt een koppeling met de database van het nieuwe of bestaande GBS (gebouwbeheersysteem) gemaakt. Direct na binnenkomst wordt de data door het MyBuilding programma verwerkt voor de visualisatie van de actuele prestaties en energiestromen.

Comfort, energie, proces en component failure:
Binnen MyBuilding worden voor de beoordeling van de prestaties van de klimaatinstallaties drie processen bewaakt . Dit zijn Comfort, Energie & Installatie. 

Terug naar boven